HÄMEENLINNA WEATHER

Kuka on Tiilaakson BogeyPro 2024 ?


Lähde kisaamaan ja katso, kuka on Tiilaakson BogeyPro 2024. Nyt halutaan löytää Tiilaakson 18r BogeyPro pelaaja - pelimuotona "Piste bogey" eli kaikki voivat tasoituksesta riippumatta kisailla keskenään tasavertaisesti.

 

Mukaan helposti 18r

 

Tiilaakson Piste BogeyPro -kilpailu on kilpailu 18r kenttien parhaasta yhteenlasketusta piste bogey -tuloksesta. Ja osallistuminen on helppoa eli sinun vain tulee lähettää kulloinkin pelatun Aulanko Golfin, Linna Golfin ja Tawast Golfin 18r pistebogey -tulos lomakkeella, joka avautuu yllä olevasta bannerista - jokaisen kentän tulos erikseen, koska eihän 18r pelejä pelata samana päivänä. Ja ilmoitukseen tulee liittää tuloskortin kirjaajan tiedot. Ja mikä parasta, voit parantaa jokaisen kentän tulosta koko kesän eli, jos yhdellä kentällä tulos ei mielestäsi ole riittävän hyvä, niin voit "täydentää" omaa kolmen kentän tulosta tämän kentän osalta.

 

Kilpailuseuranta

 

Kilpailuseurantaa eli ajantasainen tuloslista julkaistaan Tiilaakson netsivulla ja seuranta käynnistyy, kun kilpailukortteja on kerätty kymmeneltä eri pelaajalta - Tämän jälkeen kilpailuseuranta julkaistaan Tiilaakson etusivulla läpi kesän reaaliaikaisesti.

 

Kilpailuaika

 

Tiilaakso BogeyPro kilpailu on käynnissä elokuun loppuun 2024.

 

Tule mukaan ja selvitetään Tiilaakson BogeyPro 2024!