HÄMEENLINNA WEATHER

PÄÄKIRJOITUS

 

Puolustusvoimain Komentajat mailat

 

Kesäkuussa avasimme kyselyn "mistä golfvarusteet?" ja vastauksia tuli kaikkinensa 287 kappaletta ja vastausten jakaumaan pääset alla olevasta linkistä & vastaukset herättävät ajatuksia...

 

Mukavana muistona tuli mieleen, että aikoinaan hankin Puolustusvoimain Komentajalle järjestöjen läksiäislahjan eläkepäiville - täydellinen Gallaway -mailasetti ja mailojen varret vielä etukäteen ja salaa pidennettiin pitkälle upseerille sopivaksi. Salaa tarkoittaa sitä, että Komentajan kotikentän bägivarastoon "murtauduttiin" ja mitattiin mailat, jotta setti olisi heti käyttövalmis ja swingiin sovelias. Ja kaikkien osallisten lahjan antajien helpotukseksi Komentajan ilme oli hyvinkin mairea hänen mittaillessaan kultaisin tekstein koristeluja mailoja.

 

Lue kyselyn tulokset >>

 

Tiilaaksoterveisin,

 

Pekka Lyly

Suomen Tiilaakso

pekka@lyly.fi

Tiilaakson Golfopetus & valmennus

Ari Koski, Pro

J-P Peltomäki, Pro

Juha Hakulinen, Head Pro
Tapio Sillanpää, Pro

Hannu Kuussaari, Pro

Olli Tapola, Pro

Mikael Ketonen, Pro

GolfNews

  

GOLF ON KOKEILEMISEN ARVOISTA! 

 

Jos ei ole koskaan kokeillut golfia, kuin ehkäpä vain pelannut minigolfia, voi golf lajina olla täysin väärien mielikuvien siivittämä. Silloin, golfista tietämätön, on ympäriltä tulevien viestien varassa ja tietenkin ne ovat yleensä lajin intohimoisten harrastajien kertomaa tai lehtien palstoilta kilpailujen uutisointia. Tuiki harvoin eteen tulee artikkelia golfista hyvänä liikuntamuotona, mainiona sosiaalisena harrasteena tai vaikkapa koko perhettä koostavana tekemisenä. 

 

Golfin harrastajissa, aivan kuten missä tahansa lajissa, ovat ääripäät “intohimosta nautiskelijoihin” ja ääripäiden välissä mitä moninaisin kirjo motivaation lähteitä. Ja, onpa vielä korostettava, että huipputasolla pelaavien osuus kaikista golfin pelaajista on vain murto-osa, vaikkakin se on äänekkäin ryhmä. 

 

Jokainen on tervetullut golfkentälle 

 

Golf on varmasti kokeilemisen arvoista ja sen kokeileminen on tehty golfkentillä erittäin helpoksi - jokainen on tervetullut golfkentälle! Ei tarvitse kuin mennä golfkentälle ja kertoa, että haluaa kokeilla golfia ensikertaa ja silloin varmasti tulee tarkat ohjeet ja pari mailaa, että pääsee tuntumaan. Pienellä onnella mukaan voi saada jonkun lajin taitajankin, joka kertoilee perusotteet ja lyönnit. Sitten vain ensinnä marssitaan rangelle (kaikille avoin harjoituslyöntialue) ja rauhallisesti kokeilemaan. Ja tämän jälkeen testaamaan puttausta sitä varten tehdylle harjoitusalueelle & tunnin parin jälkeen tietää, onko golf oma laji. 

 

Lähde siis kokeilemaan ja päätä itse tuntuuko golf omalta lajilta! 

 

Pekka Lyly 

 

 

 

   

Aulanko Golf tarjoaa päivittäin vaihtuvan lounaskattauksen lähiruoka -teemalla

Linna Golf tarjoaa laadukkaita A´la Carte kattauksia lähiruoka -teemalla

HaG tarjoaa Grilliruokaa ja pizzaa 

Tawast Golf tarjoaa päivittäin vaihtuvan lounaskattauksen lähiruoka -teemalla

Tiillaakson Golfkilpailut

AGK Hugo 18r 

40 €

HaG kilpailut

HaG 18 r 

49 €

TaWG kilpailut

Tiilaakson Greenfeet

AGK Hugo 18r 

40 €

HaG 9 r 

HaG 18 r 

49 €

TaWG 9 r 

Palveluksessasi

Tekemistä & Shoppailua perheelle

rentouttavat hotellit

Nauti jälkipelistä...
Hotellit kartalla >>

Info

31.000 metriä väylää

Suomen Tiilaakso on ehdottomasti Hämeenlinnassa, josta kertoo kauden lukemat tiivistettynä ja vauhti vain kiihtyy. Ja kentät 10 minuutin ajomatkan etäisyydellä toisistaan.

6

Golfkenttää

130.000

Golfkierrosta

85

Golfkilpailua

12.500

Pelaajaa