HÄMEENLINNA WEATHER

Suomen Tiilaakso on golfin keskus niin harrastajalle kuin kilpaa pelaavallekin.  

Kuusi kenttää, kuusi vaikeustasoa ja valtavasti mahdollisuuksia kokea golf lähellä ja myös nauttia Hämeen huippupalvelusta - Shoppailla, nautiskella ravintoloissa ja viihtyä koko perheen kanssa.

 

Seuraa uutisointia ja tiedät, missä ja milloin tapahtuu...

GolfNews

  

GOLF ON KOKEILEMISEN ARVOISTA! 

 

Jos ei ole koskaan kokeillut golfia, kuin ehkäpä vain pelannut minigolfia, voi golf lajina olla täysin väärien mielikuvien siivittämä. Silloin, golfista tietämätön, on ympäriltä tulevien viestien varassa ja tietenkin ne ovat yleensä lajin intohimoisten harrastajien kertomaa tai lehtien palstoilta kilpailujen uutisointia. Tuiki harvoin eteen tulee artikkelia golfista hyvänä liikuntamuotona, mainiona sosiaalisena harrasteena tai vaikkapa koko perhettä koostavana tekemisenä. 

 

Golfin harrastajissa, aivan kuten missä tahansa lajissa, ovat ääripäät “intohimosta nautiskelijoihin” ja ääripäiden välissä mitä moninaisin kirjo motivaation lähteitä. Ja, onpa vielä korostettava, että huipputasolla pelaavien osuus kaikista golfin pelaajista on vain murto-osa, vaikkakin se on äänekkäin ryhmä. 

 

Jokainen on tervetullut golfkentälle 

 

Golf on varmasti kokeilemisen arvoista ja sen kokeileminen on tehty golfkentillä erittäin helpoksi - jokainen on tervetullut golfkentälle! Ei tarvitse kuin mennä golfkentälle ja kertoa, että haluaa kokeilla golfia ensikertaa ja silloin varmasti tulee tarkat ohjeet ja pari mailaa, että pääsee tuntumaan. Pienellä onnella mukaan voi saada jonkun lajin taitajankin, joka kertoilee perusotteet ja lyönnit. Sitten vain ensinnä marssitaan rangelle (kaikille avoin harjoituslyöntialue) ja rauhallisesti kokeilemaan. Ja tämän jälkeen testaamaan puttausta sitä varten tehdylle harjoitusalueelle & tunnin parin jälkeen tietää, onko golf oma laji. 

 

Lähde siis kokeilemaan ja päätä itse tuntuuko golf omalta lajilta! 

 

Pekka Lyly 

 

 

 

   

Golfin pariin edullisesti

 

Golf on varsin edullinen harrastus, kunhan perushankinnat on tehty, sillä välineet kestävät vuosia. Golfin pariin voi ja jopa kannattaa vihkiytyä mailojen perussetillä ja miksei, hankkimalla alkuun käytetyt välineet. "Muutamalla sataselle" pääsee hyvin alkuun.

 

Ja, jos pelataan Tiilaaksossa pelioikeudella, koko kauden pelit kierroksista riippumatta

esimerkiksi junioreille alk. 60€ koko kausi!

 

Tiilaakson 2023 Junioreiden

Pelioikeustarjoukset alk.60 € kausi!

Nyt on oikea aika aloittaa Golfharrastus ja käyttää hyödyksi Tiilaakson kenttien huimat pelioikeus-tarjoukset.

 

Greencard -kurssin suorittaneille luvassa on myös extraetuja eli tule mukaan upean harrastuksen pariin pienellä sijoituksella - upeita puitteita, haastavia tilanteita ja mukavia kavereita joka kentällä.

 

Tutustu pelioikeustarjouksiin ja huomaa, että Pelioikeudella

saat pelata niin paljon kuin haluat...

Tapahtumakalenteri 2023

 

Palveluksessasi

Parhaat Hotellit

Hotelli Vanajanlinna

     

Ei vielä tietoja...

     

rentouttavat hotellit

Nauti jälkipelistä...
Hotellit kartalla >>

Tekemistä & Shoppailua

Tutustu

31.000 metriä väylää

Suomen Tiilaakso on ehdottomasti Hämeenlinnassa, josta kertoo kauden lukemat tiivistettynä ja vauhti vain kiihtyy. Ja kentät 10 minuutin ajomatkan etäisyydellä toisistaan.

6

Golfkenttää

130.000

Golfkierrosta

85

Golfkilpailua

12.500

Pelaajaa