HÄMEENLINNA WEATHER

PÄÄKIRJOITUS

 

Puolustusvoimain Komentajat mailat

 

Kesäkuussa avasimme kyselyn "mistä golfvarusteet?" ja vastauksia tuli kaikkinensa 287 kappaletta ja vastausten jakaumaan pääset alla olevasta linkistä & vastaukset herättävät ajatuksia...

 

Mukavana muistona tuli mieleen, että aikoinaan hankin Puolustusvoimain Komentajalle järjestöjen läksiäislahjan eläkepäiville - täydellinen Gallaway -mailasetti ja mailojen varret vielä etukäteen ja salaa pidennettiin pitkälle upseerille sopivaksi. Salaa tarkoittaa sitä, että Komentajan kotikentän bägivarastoon "murtauduttiin" ja mitattiin mailat, jotta setti olisi heti käyttövalmis ja swingiin sovelias. Ja kaikkien osallisten lahjan antajien helpotukseksi Komentajan ilme oli hyvinkin mairea hänen mittaillessaan kultaisin tekstein koristeluja mailoja.

 

Lue kyselyn tulokset >>

 

Tiilaaksoterveisin,

 

Pekka Lyly

Suomen Tiilaakso

pekka@lyly.fi

Tiilaakson Golfopetus & valmennus

Ari Koski, Pro

J-P Peltomäki, Pro

Juha Hakulinen, Head Pro
Tapio Sillanpää, Pro

Hannu Kuussaari, Pro

Olli Tapola, Pro

Mikael Ketonen, Pro

GolfNews

  

Puheenjohtaja Vesa Rontu - Golf on kokousta ja kongressia

 

Hämeenlinnan Seudun Tiilaakson puheenjohtaja Vesa Rontu linjasi tänään, että golf on strategisesti kaupungin uuden markkinointikanavan Hämeenlinnan kokous & kongressin tuote ja päätös on merkittävä. Hämeenlinnan Seudun Tiilaakso yhdistyksenä haluaa näin kertoa, että golf on pääasiassa yritystuote ja tuottaa maakunnalle merkittävää lisäarvoa kattavasti yrityksien lisääntyvän tapahtumaostojen myötä.

 

Kuitenkin voidaan arvioida, että yhä enenevissä määrin golf on viime vuosina tullut kaikkien harrasteeksi ja näin tuleekin olla, sillä golf on hyvinkin mainiota elämää sosiaalisesti, liikunnallisesti ja vieläpä Tiilaaksossa edullisesti.

 

Golf -brändin ”kiillottaminen” kaiken kansan harrasteeksi on ollut Suomen Golfliiton agendaa vuosikymmenen ja näin tuleekin olla. Golf on mukavaa sosiaalista harrastetta, joka tarjoaa haastetta niin vasta-alkajalle, kuin huipullekin ja molemmat voivat kisailla keskenään tasaverroin tasoitussäännön puitteissa. Eipä myöskään tule unohtaa, että 9-reiän kentän kiertämiseen kävelee helposti 5-6 kilometriä ja 18r enemmän kuin tuplat – liikuntaa todella paljon.

 

Golf on ”kaikkien laji” ja vieläpä perheitä yhdistävä harraste. Ja, kun golfin maamme keskittymä Tiilaakso Hämeenlinnassa tarjoaa puitteet ja mahdollisuudet, joita ei mistään muualta maailmasta löydä, niin voimme olla iloisia jokaisen harrasteen parissa olevan kanssa, sekä toivoa vain lisää yksityisiä uusia pelaajia.

 

Leppoisan golfharrasteen puolesta,

 

Pekka Lyly

 

 

 

   

Aulanko Golf tarjoaa päivittäin vaihtuvan lounaskattauksen lähiruoka -teemalla

Linna Golf tarjoaa laadukkaita A´la Carte kattauksia lähiruoka -teemalla

HaG tarjoaa Grilliruokaa ja pizzaa 

Tawast Golf tarjoaa päivittäin vaihtuvan lounaskattauksen lähiruoka -teemalla

Tiillaakson Golfkilpailut

AGK Hugo 18r 

40 €

HaG kilpailut

HaG 18 r 

49 €

TaWG kilpailut

Tiilaakson Greenfeet

AGK Hugo 18r 

40 €

HaG 9 r 

HaG 18 r 

49 €

TaWG 9 r 

Palveluksessasi

Tekemistä & Shoppailua perheelle

rentouttavat hotellit

Nauti jälkipelistä...
Hotellit kartalla >>

Info

31.000 metriä väylää

Suomen Tiilaakso on ehdottomasti Hämeenlinnassa, josta kertoo kauden lukemat tiivistettynä ja vauhti vain kiihtyy. Ja kentät 10 minuutin ajomatkan etäisyydellä toisistaan.

6

Golfkenttää

130.000

Golfkierrosta

85

Golfkilpailua

12.500

Pelaajaa