HÄMEENLINNA WEATHER

Suomen Tiilaakso on golfin keskus niin harrastajalle kuin kilpaa pelaavallekin.  

Kuusi kenttää, kuusi vaikeustasoa ja valtavasti mahdollisuuksia kokea golf lähellä ja myös nauttia Hämeen huippupalvelusta - Shoppailla, nautiskella ravintoloissa ja viihtyä koko perheen kanssa.

 

Seuraa uutisointia ja tiedät, missä ja milloin tapahtuu...

GolfNews

 

HPK Liiga Oy Everstin ravintoloitsijaksi

 

HPK Liiga Oy laajentaa ravintolatoimintaansa ja vastaa jatkossa Aulangon Everstin golfkentän ravintolatoiminnasta. HPK ja Aulanko Golf Oy ovat sopineet kahden vuoden sopimusjaksosta, jota seuraavat kaksi optiovuotta molemminpuolisten analyysien jälkeen. 

HPK Liiga Oy:n toimitusjohtaja Antti Toivanen kertoo uuden kesän ajan ravintolatoiminnan sopivan hyvin HPK:n toimintaan.

 

- Strategiamme mukaisesti suunnitelmamme on kehittää ja kasvattaa ravintolatoimintaamme. Lähivuosina ja ennen koronarajoituksia ravintolatoimintamme kasvoi lounastoiminnassa ja ottelutapahtumissamme niin ravintoloissa kuin aitioissa. Haluamme yhdessä Aulanko Golf Oy:n kanssa kehittää ja kasvattaa Everstin ravintolatoimintoja palvelemaan sen nykyisiä ja uusia asiakkaita entistäkin paremmin.

Aulangolla odotetaan uutta yhteistyötä jo innolla.

- Odotamme uudesta kumppanistamme pitkäaikaista ja hyvää palveluntuottajaa Everstin asiakkaille. Uskomme myös, että yhteistyö HPK:n kanssa tuo uusia mahdollisuuksia kehittää kanssakäymistä laajemminkin, kertoo Aulanko Golf Oy:n toimitusjohtaja Kari Kuivasaari.

 

https://www.aulankogolf.fi/jasen/hpk-liiga-oy-everstin-ravintoloitsijaksi.html 

Golfin pariin edullisesti

 

Golf on varsin edullinen harrastus, kunhan perushankinnat on tehty, sillä välineet kestävät vuosia. Golfin pariin voi ja jopa kannattaa vihkiytyä mailojen perussetillä ja miksei, hankkimalla alkuun käytetyt välineet. "Muutamalla sataselle" pääsee hyvin alkuun.

 

Ja, jos pelataan Tiilaaksossa pelioikeudella, koko kauden pelit kierroksista riippumatta

esimerkiksi junioreille alk. 60€ koko kausi!

 

Tiilaakson 2023 Junioreiden

Pelioikeustarjoukset alk.60 € kausi!

Nyt on oikea aika aloittaa Golfharrastus ja käyttää hyödyksi Tiilaakson kenttien huimat pelioikeus-tarjoukset.

 

Greencard -kurssin suorittaneille luvassa on myös extraetuja eli tule mukaan upean harrastuksen pariin pienellä sijoituksella - upeita puitteita, haastavia tilanteita ja mukavia kavereita joka kentällä.

 

Tutustu pelioikeustarjouksiin ja huomaa, että Pelioikeudella

saat pelata niin paljon kuin haluat...

Tapahtumakalenteri 2023

 

Palveluksessasi

Parhaat Hotellit

Hotelli Vanajanlinna

     

Ei vielä tietoja...

     

rentouttavat hotellit

Nauti jälkipelistä...
Hotellit kartalla >>

Tekemistä & Shoppailua

Tutustu

31.000 metriä väylää

Suomen Tiilaakso on ehdottomasti Hämeenlinnassa, josta kertoo kauden lukemat tiivistettynä ja vauhti vain kiihtyy. Ja kentät 10 minuutin ajomatkan etäisyydellä toisistaan.

6

Golfkenttää

130.000

Golfkierrosta

85

Golfkilpailua

12.500

Pelaajaa