HÄMEENLINNA WEATHER

PÄÄKIRJOITUS

 

Puolustusvoimain Komentajat mailat

 

Kesäkuussa avasimme kyselyn "mistä golfvarusteet?" ja vastauksia tuli kaikkinensa 287 kappaletta ja vastausten jakaumaan pääset alla olevasta linkistä & vastaukset herättävät ajatuksia...

 

Mukavana muistona tuli mieleen, että aikoinaan hankin Puolustusvoimain Komentajalle järjestöjen läksiäislahjan eläkepäiville - täydellinen Gallaway -mailasetti ja mailojen varret vielä etukäteen ja salaa pidennettiin pitkälle upseerille sopivaksi. Salaa tarkoittaa sitä, että Komentajan kotikentän bägivarastoon "murtauduttiin" ja mitattiin mailat, jotta setti olisi heti käyttövalmis ja swingiin sovelias. Ja kaikkien osallisten lahjan antajien helpotukseksi Komentajan ilme oli hyvinkin mairea hänen mittaillessaan kultaisin tekstein koristeluja mailoja.

 

Lue kyselyn tulokset >>

 

Tiilaaksoterveisin,

 

Pekka Lyly

Suomen Tiilaakso

pekka@lyly.fi

Tiilaakson Golfopetus & valmennus

Ari Koski, Pro

J-P Peltomäki, Pro

Juha Hakulinen, Head Pro
Tapio Sillanpää, Pro

Hannu Kuussaari, Pro

Olli Tapola, Pro

Mikael Ketonen, Pro

GolfNews

 

HPK Liiga Oy Everstin ravintoloitsijaksi

 

HPK Liiga Oy laajentaa ravintolatoimintaansa ja vastaa jatkossa Aulangon Everstin golfkentän ravintolatoiminnasta. HPK ja Aulanko Golf Oy ovat sopineet kahden vuoden sopimusjaksosta, jota seuraavat kaksi optiovuotta molemminpuolisten analyysien jälkeen. 

HPK Liiga Oy:n toimitusjohtaja Antti Toivanen kertoo uuden kesän ajan ravintolatoiminnan sopivan hyvin HPK:n toimintaan.

 

- Strategiamme mukaisesti suunnitelmamme on kehittää ja kasvattaa ravintolatoimintaamme. Lähivuosina ja ennen koronarajoituksia ravintolatoimintamme kasvoi lounastoiminnassa ja ottelutapahtumissamme niin ravintoloissa kuin aitioissa. Haluamme yhdessä Aulanko Golf Oy:n kanssa kehittää ja kasvattaa Everstin ravintolatoimintoja palvelemaan sen nykyisiä ja uusia asiakkaita entistäkin paremmin.

Aulangolla odotetaan uutta yhteistyötä jo innolla.

- Odotamme uudesta kumppanistamme pitkäaikaista ja hyvää palveluntuottajaa Everstin asiakkaille. Uskomme myös, että yhteistyö HPK:n kanssa tuo uusia mahdollisuuksia kehittää kanssakäymistä laajemminkin, kertoo Aulanko Golf Oy:n toimitusjohtaja Kari Kuivasaari.

 

https://www.aulankogolf.fi/jasen/hpk-liiga-oy-everstin-ravintoloitsijaksi.html 

Aulanko Golf tarjoaa päivittäin vaihtuvan lounaskattauksen lähiruoka -teemalla

Linna Golf tarjoaa laadukkaita A´la Carte kattauksia lähiruoka -teemalla

HaG tarjoaa Grilliruokaa ja pizzaa 

Tawast Golf tarjoaa päivittäin vaihtuvan lounaskattauksen lähiruoka -teemalla

Tiillaakson Golfkilpailut

AGK Hugo 18r 

40 €

HaG kilpailut

HaG 18 r 

49 €

TaWG kilpailut

Tiilaakson Greenfeet

AGK Hugo 18r 

40 €

HaG 9 r 

HaG 18 r 

49 €

TaWG 9 r 

Palveluksessasi

Tekemistä & Shoppailua perheelle

rentouttavat hotellit

Nauti jälkipelistä...
Hotellit kartalla >>

Info

31.000 metriä väylää

Suomen Tiilaakso on ehdottomasti Hämeenlinnassa, josta kertoo kauden lukemat tiivistettynä ja vauhti vain kiihtyy. Ja kentät 10 minuutin ajomatkan etäisyydellä toisistaan.

6

Golfkenttää

130.000

Golfkierrosta

85

Golfkilpailua

12.500

Pelaajaa