HÄMEENLINNA WEATHER

Sivustoa päivitetään kesään eli sivusto ei toimi kaikilta

osin oikein - virheitä eri selainten näkymissä & vanhaa dataa...

GolfNews

  

 

TIILAAKSO KENTÄT AVOINNA - TIIAJAT ?

 

Tiilaakson kaikki kentät ovat avoinna normaalisti ja kesägreeneillä. Joka päivä kenttien kunto vain kohoaa ja sään lämpötilan tahdissa pelikausi kiihtyy täyteen vauhtiin. Paljon on keskusteltu tiiausaikojen puutteesta sesonkiaikana ja osin kentät ovatkin ottaneet käyttöön osakkaille ja jäsenille laajempia oikeuksia varata tiiaikoja. Näin esimerkiksi osakkaalla on oikeus varata tiiaika useampia päiviä ennakkoon, kuin vieraspelaajalla.

 

Jäsen- ja osakasoikeuksien parantaminen on itseasiassa suositeltavaa ja tämä myös nostaa ko jäsenyyksien arvoa. Lähivuosien aikana golfosakekauppa on jälleen näyttänyt virkoamisen merkkejä, joskin osakkeista ei makseta enää kovin korkeita hintoja. Kuitenkin tärkeintä on, että kauppa käy ja jäsenyydet kiinnostavat, jolloin harrastus on terveellä pohjalla. Ja osakkaiden, sekä jäsenten oikeuksien lisääminen on ehdottomasti oikea tie.

Golfin pariin edullisesti

 

Golf on varsin edullinen harrastus, kunhan perushankinnat on tehty, sillä välineet kestävät vuosia. Golfin pariin voi ja jopa kannattaa vihkiytyä mailojen perussetillä ja miksei, hankkimalla alkuun käytetyt välineet. "Muutamalla sataselle" pääsee hyvin alkuun.

 

Ja, jos pelataan Tiilaaksossa pelioikeudella, koko kauden pelit kierroksista riippumatta

esimerkiksi junioreille alk. 60€ koko kausi!

 

Tapahtumakalenteri 2023

 

Palveluksessasi

Parhaat Hotellit

rentouttavat hotellit

Nauti jälkipelistä...
Hotellit kartalla >>

Tekemistä & Shoppailua

Tutustu

31.000 metriä väylää

Suomen Tiilaakso on ehdottomasti Hämeenlinnassa, josta kertoo kauden lukemat tiivistettynä ja vauhti vain kiihtyy. Ja kentät 10 minuutin ajomatkan etäisyydellä toisistaan.

6

Golfkenttää

130.000

Golfkierrosta

85

Golfkilpailua

12.500

Pelaajaa