HÄMEENLINNA WEATHER

Suomen Tiilaakso on golfin keskus niin harrastajalle kuin kilpaa pelaavallekin.  

Kuusi kenttää, kuusi vaikeustasoa ja valtavasti mahdollisuuksia kokea golf lähellä ja myös nauttia Hämeen huippupalvelusta - Shoppailla, nautiskella ravintoloissa ja viihtyä koko perheen kanssa.

 

Seuraa uutisointia ja tiedät, missä ja milloin tapahtuu...

GolfNews

   

   

Kuulasta Syysgolfia – kentät huippukunnossa!

  

Syksyn golf on värikästä ja varjoista. Kentät Suomen Tiilaaksossa ovat huippukunnossa, joskin aamun ja illan peliaikoja rajoitetaan ilman lämpötilojen mukaan. Kaikki Tiilaakson kentät ovat avoinna vielä jonkin aikaa, mutta aina varsinkin aamun lähdöissä kannattaa tarkastaa, että varaus on voimassa – aamun pakkanen voi estää pelaamisen ja peliajat eivät siirry.

 

Ruska nostaa väriloistoansa vielä pitkään ja siksi syksyn golfkierros on aina uusi kokemus. Syksyn värit ja pitenevät varjot luovat uutta visuaalisuutta kentällä ja kenties antavat hivenen enemmän haastettakin lukea väylän muotoja ja mutkia. Kokemus on kuitenkin golffarille aina upea raikkaassa syyssäässä.

 

Kannattaa myös tutustua Tiilaakson kenttien syystarjouksiin, jolloin pelaaminen varsinkin aloittelijalle on hyvinkin edullista, kuin myös rauhallista, sillä huippukuntoisilla kentillä on nyt tilaa.

 

Terveisin,
 

Pekka Lyly
Suomen Tiilaakso

 

 

 

Palvelun sponsoroi WebArt.Fi

 

 

  

Golfin pariin edullisesti

 

Golf on varsin edullinen harrastus, kunhan perushankinnat on tehty, sillä välineet kestävät vuosia. Golfin pariin voi ja jopa kannattaa vihkiytyä mailojen perussetillä ja miksei, hankkimalla alkuun käytetyt välineet. "Muutamalla sataselle" pääsee hyvin alkuun.

 

Ja, jos pelataan Tiilaaksossa pelioikeudella, koko kauden pelit kierroksista riippumatta

esimerkiksi junioreille alk. 60€ koko kausi!

 

Tiilaakson 2023 Junioreiden

Pelioikeustarjoukset alk.60 € kausi!

Nyt on oikea aika aloittaa Golfharrastus ja käyttää hyödyksi Tiilaakson kenttien huimat pelioikeus-tarjoukset.

 

Greencard -kurssin suorittaneille luvassa on myös extraetuja eli tule mukaan upean harrastuksen pariin pienellä sijoituksella - upeita puitteita, haastavia tilanteita ja mukavia kavereita joka kentällä.

 

Tutustu pelioikeustarjouksiin ja huomaa, että Pelioikeudella

saat pelata niin paljon kuin haluat...

Tapahtumakalenteri 2023

 

Palveluksessasi

Parhaat Hotellit

Hotelli Vanajanlinna

     

Ei vielä tietoja...

     

rentouttavat hotellit

Nauti jälkipelistä...
Hotellit kartalla >>

Tekemistä & Shoppailua

Tutustu

31.000 metriä väylää

Suomen Tiilaakso on ehdottomasti Hämeenlinnassa, josta kertoo kauden lukemat tiivistettynä ja vauhti vain kiihtyy. Ja kentät 10 minuutin ajomatkan etäisyydellä toisistaan.

6

Golfkenttää

130.000

Golfkierrosta

85

Golfkilpailua

12.500

Pelaajaa