HÄMEENLINNA WEATHER

Sivustoa päivitetään kesään eli sivusto ei toimi kaikilta

osin oikein - virheitä eri selainten näkymissä & vanhaa dataa...

GolfNews

   

   

Kuulasta Syysgolfia – kentät huippukunnossa!

  

Syksyn golf on värikästä ja varjoista. Kentät Suomen Tiilaaksossa ovat huippukunnossa, joskin aamun ja illan peliaikoja rajoitetaan ilman lämpötilojen mukaan. Kaikki Tiilaakson kentät ovat avoinna vielä jonkin aikaa, mutta aina varsinkin aamun lähdöissä kannattaa tarkastaa, että varaus on voimassa – aamun pakkanen voi estää pelaamisen ja peliajat eivät siirry.

 

Ruska nostaa väriloistoansa vielä pitkään ja siksi syksyn golfkierros on aina uusi kokemus. Syksyn värit ja pitenevät varjot luovat uutta visuaalisuutta kentällä ja kenties antavat hivenen enemmän haastettakin lukea väylän muotoja ja mutkia. Kokemus on kuitenkin golffarille aina upea raikkaassa syyssäässä.

 

Kannattaa myös tutustua Tiilaakson kenttien syystarjouksiin, jolloin pelaaminen varsinkin aloittelijalle on hyvinkin edullista, kuin myös rauhallista, sillä huippukuntoisilla kentillä on nyt tilaa.

 

Terveisin,
 

Pekka Lyly
Suomen Tiilaakso

 

 

 

Palvelun sponsoroi WebArt.Fi

 

 

  

Golfin pariin edullisesti

 

Golf on varsin edullinen harrastus, kunhan perushankinnat on tehty, sillä välineet kestävät vuosia. Golfin pariin voi ja jopa kannattaa vihkiytyä mailojen perussetillä ja miksei, hankkimalla alkuun käytetyt välineet. "Muutamalla sataselle" pääsee hyvin alkuun.

 

Ja, jos pelataan Tiilaaksossa pelioikeudella, koko kauden pelit kierroksista riippumatta

esimerkiksi junioreille alk. 60€ koko kausi!

 

Tapahtumakalenteri 2023

 

Palveluksessasi

Parhaat Hotellit

rentouttavat hotellit

Nauti jälkipelistä...
Hotellit kartalla >>

Tekemistä & Shoppailua

Tutustu

31.000 metriä väylää

Suomen Tiilaakso on ehdottomasti Hämeenlinnassa, josta kertoo kauden lukemat tiivistettynä ja vauhti vain kiihtyy. Ja kentät 10 minuutin ajomatkan etäisyydellä toisistaan.

6

Golfkenttää

130.000

Golfkierrosta

85

Golfkilpailua

12.500

Pelaajaa