HÄMEENLINNA WEATHER

Sivustoa päivitetään kesään eli sivusto ei toimi kaikilta

osin oikein - virheitä eri selainten näkymissä & vanhaa dataa...

GolfNews

   

   

Golfharrastus saattaa kallistua ?

  

Golfharrastus on ollut reilussa nosteessa koronan aikana ja nyt pitkästä aikaa myös golfosakemarkkinat ovat heräämässä – viimevuosina golfosakkeita ei ole juurikaan saanut kaupaksi ja omistajuuksia on vaihdettu jopa ilmaiseksi. Nyt piristynyt osakekauppa on seurausta lisääntyneestä harrastajamäärästä ja osakkeiden hinnat myös kipuavat hiljaksiin ylöspäin - täysille kentille pääsee osakkeenomistaja varmemmin pelaamaan.

 

Golftaivaalla on kuitenkin myös tummia pilviä, sillä harrastuksen arvioidaan kallistuvan lähiaikoina. Yleiset suhdanteet nostavat kenttien ylläpitokustannuksia ja verottajan uudet kiinteistöverolinjaukset voivat jopa tuplata kiinteistöveron. Nämä yhdessä tuovat selkeää korotuspainetta myös pelimaksuihin.

 

Merkittävästi lisääntynyt harrastajamäärä osaltaan kumuloi korotuspainetta, mutta riittääkö se, jää nähtäväksi. Ja, kun kesäkaudella lähdöt ovat olleet Tiilaaksossa jo lähes täysiä, ei pelimaksukertymä voi juurikaan enää tuottaa enempää tuloja kassanpohjalle.

 

Terveisin, Pekka Lyly
 

 

 

 

Palvelun sponsoroi WebArt.Fi

 

 

  

Golfin pariin edullisesti

 

Golf on varsin edullinen harrastus, kunhan perushankinnat on tehty, sillä välineet kestävät vuosia. Golfin pariin voi ja jopa kannattaa vihkiytyä mailojen perussetillä ja miksei, hankkimalla alkuun käytetyt välineet. "Muutamalla sataselle" pääsee hyvin alkuun.

 

Ja, jos pelataan Tiilaaksossa pelioikeudella, koko kauden pelit kierroksista riippumatta

esimerkiksi junioreille alk. 60€ koko kausi!

 

Tapahtumakalenteri 2023

 

Palveluksessasi

Parhaat Hotellit

rentouttavat hotellit

Nauti jälkipelistä...
Hotellit kartalla >>

Tekemistä & Shoppailua

Tutustu

31.000 metriä väylää

Suomen Tiilaakso on ehdottomasti Hämeenlinnassa, josta kertoo kauden lukemat tiivistettynä ja vauhti vain kiihtyy. Ja kentät 10 minuutin ajomatkan etäisyydellä toisistaan.

6

Golfkenttää

130.000

Golfkierrosta

85

Golfkilpailua

12.500

Pelaajaa