HÄMEENLINNA WEATHER

Suomen Tiilaakso on golfin keskus niin harrastajalle kuin kilpaa pelaavallekin.  

Kuusi kenttää, kuusi vaikeustasoa ja valtavasti mahdollisuuksia kokea golf lähellä ja myös nauttia Hämeen huippupalvelusta - Shoppailla, nautiskella ravintoloissa ja viihtyä koko perheen kanssa.

 

Seuraa uutisointia ja tiedät, missä ja milloin tapahtuu...

GolfNews

  

 

 

Linna Golfin maakauppa etenee

 

Linna Golf vuokrasi vuonna 2003 Hämeenlinnan kaupungilta maa-alueen, jolle golfkenttä oheistoimintoineen on sittemmin rakennettu. Vuokrasopimus on voimassa vuoden 2052 loppuun saakka. LG:n suunnitelmissa on ollut rakentaa alueen keskellä sijaitsevalle noin 9,7 hehtaarin alueelle kymmeniä vapaa-ajan asuntoja, joita voisi käyttää myös vakituiseen asumiseen ja samalla lunastaa koko kentän maapohja yhtiön omistukseen. Hanke pysähtyi kaupungin päätöksenteossa esitettyyn hintaan.

 

Nyt maakauppa on etenemässä ja hintaa on tarkastettu hivenen ylöspäin kahden asiantuntijatahon antamien selvitysten perusteella. Kaupunki esittänee, että kauppa ja siihen liittyvät kaavamuutokset voidaan hyväksyä kauppahinnalla 1.550.000 euroa ja näin projekti ottaa aimo harppauksen eteenpäin.

 

Voidaan odottaa, että kaikella tapaa niin Hattula Golfin ympäristöön kaavailtu asuntoalue, kuin Vanajanlinnan golfhanke tuo merkittävästi lisäpotentiaalia Tiilaakson golfmaailmaan ja varmistaa alueen golfharrasteen kehittymistä pitkälle tulevaisuuteen. Tulee vain pohdittavaksi, tulisiko jo rakentaa lisää kenttiä?

 

 

 

Golfin pariin edullisesti

 

Golf on varsin edullinen harrastus, kunhan perushankinnat on tehty, sillä välineet kestävät vuosia. Golfin pariin voi ja jopa kannattaa vihkiytyä mailojen perussetillä ja miksei, hankkimalla alkuun käytetyt välineet. "Muutamalla sataselle" pääsee hyvin alkuun.

 

Ja, jos pelataan Tiilaaksossa pelioikeudella, koko kauden pelit kierroksista riippumatta

esimerkiksi junioreille alk. 60€ koko kausi!

 

Tiilaakson 2023 Junioreiden

Pelioikeustarjoukset alk.60 € kausi!

Nyt on oikea aika aloittaa Golfharrastus ja käyttää hyödyksi Tiilaakson kenttien huimat pelioikeus-tarjoukset.

 

Greencard -kurssin suorittaneille luvassa on myös extraetuja eli tule mukaan upean harrastuksen pariin pienellä sijoituksella - upeita puitteita, haastavia tilanteita ja mukavia kavereita joka kentällä.

 

Tutustu pelioikeustarjouksiin ja huomaa, että Pelioikeudella

saat pelata niin paljon kuin haluat...

Tapahtumakalenteri 2023

 

Palveluksessasi

Parhaat Hotellit

Hotelli Vanajanlinna

     

Ei vielä tietoja...

     

rentouttavat hotellit

Nauti jälkipelistä...
Hotellit kartalla >>

Tekemistä & Shoppailua

Tutustu

31.000 metriä väylää

Suomen Tiilaakso on ehdottomasti Hämeenlinnassa, josta kertoo kauden lukemat tiivistettynä ja vauhti vain kiihtyy. Ja kentät 10 minuutin ajomatkan etäisyydellä toisistaan.

6

Golfkenttää

130.000

Golfkierrosta

85

Golfkilpailua

12.500

Pelaajaa