HÄMEENLINNA WEATHER

Suomen Tiilaakson on myös kotijoukkojen keidas


Suomen Tiilaakson eli Hämeenlinnan golfkausi 2024 on käynnistynyt ja säiden lämpeneminen antaa viheriöille vilskettä. Kuitenkin, erityisesti vieraspelaajien kotijoukoissa on myös "pelaamattomia" ja Tiilaakso on myös näille mitä parhain kohde.

 

Juuri nyt, vain parinkymmenen minuutin automatkan päässä Hämeenlinnan keskustasta, Tuulosen Kauppakeskus juhlistaa 20 -vuotista taivaltaa ja luvassa on huipputarjouksia lähes 50 erikoisliikkeen kattauksella.

 

Tutustu ja vieraile - Lue uutinen ja vähän historiaa >>

 

Tervetuloa Tiilaaksoon,

 

Pekka Lyly

pekka@lyly.fi

WebArt.Fi

 

GolfNews

  

 

 

Linna Golfin maakauppa etenee

 

Linna Golf vuokrasi vuonna 2003 Hämeenlinnan kaupungilta maa-alueen, jolle golfkenttä oheistoimintoineen on sittemmin rakennettu. Vuokrasopimus on voimassa vuoden 2052 loppuun saakka. LG:n suunnitelmissa on ollut rakentaa alueen keskellä sijaitsevalle noin 9,7 hehtaarin alueelle kymmeniä vapaa-ajan asuntoja, joita voisi käyttää myös vakituiseen asumiseen ja samalla lunastaa koko kentän maapohja yhtiön omistukseen. Hanke pysähtyi kaupungin päätöksenteossa esitettyyn hintaan.

 

Nyt maakauppa on etenemässä ja hintaa on tarkastettu hivenen ylöspäin kahden asiantuntijatahon antamien selvitysten perusteella. Kaupunki esittänee, että kauppa ja siihen liittyvät kaavamuutokset voidaan hyväksyä kauppahinnalla 1.550.000 euroa ja näin projekti ottaa aimo harppauksen eteenpäin.

 

Voidaan odottaa, että kaikella tapaa niin Hattula Golfin ympäristöön kaavailtu asuntoalue, kuin Vanajanlinnan golfhanke tuo merkittävästi lisäpotentiaalia Tiilaakson golfmaailmaan ja varmistaa alueen golfharrasteen kehittymistä pitkälle tulevaisuuteen. Tulee vain pohdittavaksi, tulisiko jo rakentaa lisää kenttiä?

 

 

 

Tiillaakson Golfkilpailut

AGK Hugo 18r 

40 €

HaG kilpailut

HaG 18 r 

49 €

TaWG kilpailut

Tiilaakson Greenfeet

AGK Hugo 18r 

40 €

HaG 9 r 

35 €

HaG 18 r 

49 €

TaWG 9 r 

35 €

Tarvikkeet Tofi.fi

Golfin pariin edullisesti

 

Golf on varsin edullinen harrastus, kunhan perushankinnat on tehty, sillä välineet kestävät vuosia. Golfin pariin voi ja jopa kannattaa vihkiytyä mailojen perussetillä ja miksei, hankkimalla alkuun käytetyt välineet. "Muutamalla sataselle" pääsee hyvin alkuun.

 

Palveluksessasi

Tekemistä & Shoppailua perheelle

rentouttavat hotellit

Nauti jälkipelistä...
Hotellit kartalla >>

Info

31.000 metriä väylää

Suomen Tiilaakso on ehdottomasti Hämeenlinnassa, josta kertoo kauden lukemat tiivistettynä ja vauhti vain kiihtyy. Ja kentät 10 minuutin ajomatkan etäisyydellä toisistaan.

6

Golfkenttää

130.000

Golfkierrosta

85

Golfkilpailua

12.500

Pelaajaa