HÄMEENLINNA WEATHER

Suomen Tiilaakso on golfin keskus niin harrastajalle kuin kilpaa pelaavallekin.  

Kuusi kenttää, kuusi vaikeustasoa ja valtavasti mahdollisuuksia kokea golf lähellä ja myös nauttia Hämeen huippupalvelusta - Shoppailla, nautiskella ravintoloissa ja viihtyä koko perheen kanssa.

 

Seuraa uutisointia ja tiedät, missä ja milloin tapahtuu...

GolfNews

   

Naisten joukkue EM 9.-15.7.2023 - 4.Kilpailupäivä

 

Suomen naiset olivat jälleen voitokkaita Naisten EM -joukkuekilpailussa ja pelaavat näin B-sarjan mitalipeleissä lauantaina.

 

Suomi peittosi hyvällä pelillä Skotlannin 3-2 ja päivän pisteistä vastasivat foursomepari Katri Bakker ja Krista Junkkari sekä singleotteluissa voittoisat hämeenlinnalainen Oona Kuronen ja Anna Backman. Golfliiton tiedotteessa joukkueen valmentaja Pasi Purhonen kehui Tawast Golfia edustavaa Kurosta, joka peittosi ylivoimaisesti Jasmine Mackintoshin 4/2.

 

Päätöspäivänä lauantaina tulee Suomelle vastaan Tanska, jolla on erittäin vahva joukkue. Näin lauantain päätöspäivän mitalipeleistä tulee Suomelle haastava koitos ja pelkästään voitosta taisteluun tulee olla erinomainen vire päällä. Siksi toteutuneet kaksi peräkkäistä voitokasta päivää antavat hyvän henkisen varmuuden pelaajille ja lupa on odottaa mieluista tulosta.

 

Pekka Lyly
Suomen Tiilaakso

 

 

 

Palvelun sponsoroi WebArt.Fi

Golfin pariin edullisesti

 

Golf on varsin edullinen harrastus, kunhan perushankinnat on tehty, sillä välineet kestävät vuosia. Golfin pariin voi ja jopa kannattaa vihkiytyä mailojen perussetillä ja miksei, hankkimalla alkuun käytetyt välineet. "Muutamalla sataselle" pääsee hyvin alkuun.

 

Ja, jos pelataan Tiilaaksossa pelioikeudella, koko kauden pelit kierroksista riippumatta

esimerkiksi junioreille alk. 60€ koko kausi!

 

Tiilaakson 2023 Junioreiden

Pelioikeustarjoukset alk.60 € kausi!

Nyt on oikea aika aloittaa Golfharrastus ja käyttää hyödyksi Tiilaakson kenttien huimat pelioikeus-tarjoukset.

 

Greencard -kurssin suorittaneille luvassa on myös extraetuja eli tule mukaan upean harrastuksen pariin pienellä sijoituksella - upeita puitteita, haastavia tilanteita ja mukavia kavereita joka kentällä.

 

Tutustu pelioikeustarjouksiin ja huomaa, että Pelioikeudella

saat pelata niin paljon kuin haluat...

Tapahtumakalenteri 2023

 

Palveluksessasi

Parhaat Hotellit

Hotelli Vanajanlinna

     

Ei vielä tietoja...

     

rentouttavat hotellit

Nauti jälkipelistä...
Hotellit kartalla >>

Tekemistä & Shoppailua

Tutustu

31.000 metriä väylää

Suomen Tiilaakso on ehdottomasti Hämeenlinnassa, josta kertoo kauden lukemat tiivistettynä ja vauhti vain kiihtyy. Ja kentät 10 minuutin ajomatkan etäisyydellä toisistaan.

6

Golfkenttää

130.000

Golfkierrosta

85

Golfkilpailua

12.500

Pelaajaa