HÄMEENLINNA WEATHER

Suomen Tiilaakso on golfin keskus niin harrastajalle kuin kilpaa pelaavallekin.  

Kuusi kenttää, kuusi vaikeustasoa ja valtavasti mahdollisuuksia kokea golf lähellä ja myös nauttia Hämeen huippupalvelusta - Shoppailla, nautiskella ravintoloissa ja viihtyä koko perheen kanssa.

 

Seuraa uutisointia ja tiedät, missä ja milloin tapahtuu...

GolfNews

 

Linna Golf valittu Suomen parhaaksi Golfkentäksi 2021

 

Pelaajat ovat äänestäneet – Linna Golf jatkaa Suomen parhaana golfkenttänä! Yli 7000 vastaajaa antoi äänensä Golflehden joka toinen vuosi tehtävään kotimaisten golfkenttien rankingiin, jossa Linnalla on kunnia jatkaa Suomen ykkösenä. Kilpailu ja kehitys koko toimialalla sekä rankingin kärjessä on todella tiukkaa. Nykymuotoista pelaajien äänestyksellä toteutettavaa kenttärankingia on takana nyt neljä kertaa, joista kolmesti Linna Golf on yltänyt Suomen parhaaksi. Toiseksi sijoittui Nordcenter, Fream ja kolmanneksi Ålands Golf Club, Slottsbanan. Kaikki kärkikolmikon kentät mahtuvat kokonaisuutta arvioitaessa vain 0,2 pisteen sisään toisistaan.

 

”Tämä on parasta mahdollista tunnustusta, jota voimme saada sillä kaikki valta rankingissa on asiakkaillamme eli pelaajilla. Vastaajien sekä arviointien määrä on niin iso, että rankingin tulokset antavat varmasti kattavan kokonaiskuvan kenttien tekemisestä”, summaa Linna Golf Oy:n toimitusjohtaja Esa Honkalehto. ”Pysyminen Suomen ykkösenä on meille kova juttu, mutta kuten näemme tuloksista, kaikki investoivat kehitykseen, joten meidän täytyy pitää oma fokus kirkkaana ja nostaa tasoamme yhä korkeammalle”, Honkalehto jatkaa.

 

Lue koko uutinen: https://linnagolf.fi/ajankohtaista/linna-golf-suomen-paras-2021/

Golfin pariin edullisesti

 

Golf on varsin edullinen harrastus, kunhan perushankinnat on tehty, sillä välineet kestävät vuosia. Golfin pariin voi ja jopa kannattaa vihkiytyä mailojen perussetillä ja miksei, hankkimalla alkuun käytetyt välineet. "Muutamalla sataselle" pääsee hyvin alkuun.

 

Ja, jos pelataan Tiilaaksossa pelioikeudella, koko kauden pelit kierroksista riippumatta

esimerkiksi junioreille alk. 60€ koko kausi!

 

Tiilaakson 2023 Junioreiden

Pelioikeustarjoukset alk.60 € kausi!

Nyt on oikea aika aloittaa Golfharrastus ja käyttää hyödyksi Tiilaakson kenttien huimat pelioikeus-tarjoukset.

 

Greencard -kurssin suorittaneille luvassa on myös extraetuja eli tule mukaan upean harrastuksen pariin pienellä sijoituksella - upeita puitteita, haastavia tilanteita ja mukavia kavereita joka kentällä.

 

Tutustu pelioikeustarjouksiin ja huomaa, että Pelioikeudella

saat pelata niin paljon kuin haluat...

Tapahtumakalenteri 2023

 

Palveluksessasi

Parhaat Hotellit

Hotelli Vanajanlinna

     

Ei vielä tietoja...

     

rentouttavat hotellit

Nauti jälkipelistä...
Hotellit kartalla >>

Tekemistä & Shoppailua

Tutustu

31.000 metriä väylää

Suomen Tiilaakso on ehdottomasti Hämeenlinnassa, josta kertoo kauden lukemat tiivistettynä ja vauhti vain kiihtyy. Ja kentät 10 minuutin ajomatkan etäisyydellä toisistaan.

6

Golfkenttää

130.000

Golfkierrosta

85

Golfkilpailua

12.500

Pelaajaa