HÄMEENLINNA WEATHER

PÄÄKIRJOITUS

 

Puolustusvoimain Komentajat mailat

 

Kesäkuussa avasimme kyselyn "mistä golfvarusteet?" ja vastauksia tuli kaikkinensa 287 kappaletta ja vastausten jakaumaan pääset alla olevasta linkistä & vastaukset herättävät ajatuksia...

 

Mukavana muistona tuli mieleen, että aikoinaan hankin Puolustusvoimain Komentajalle järjestöjen läksiäislahjan eläkepäiville - täydellinen Gallaway -mailasetti ja mailojen varret vielä etukäteen ja salaa pidennettiin pitkälle upseerille sopivaksi. Salaa tarkoittaa sitä, että Komentajan kotikentän bägivarastoon "murtauduttiin" ja mitattiin mailat, jotta setti olisi heti käyttövalmis ja swingiin sovelias. Ja kaikkien osallisten lahjan antajien helpotukseksi Komentajan ilme oli hyvinkin mairea hänen mittaillessaan kultaisin tekstein koristeluja mailoja.

 

Lue kyselyn tulokset >>

 

Tiilaaksoterveisin,

 

Pekka Lyly

Suomen Tiilaakso

pekka@lyly.fi

Tiilaakson Golfopetus & valmennus

Ari Koski, Pro

J-P Peltomäki, Pro

Juha Hakulinen, Head Pro
Tapio Sillanpää, Pro

Hannu Kuussaari, Pro

Olli Tapola, Pro

Mikael Ketonen, Pro

GolfNews

  

TaWG – Naisten joukkue EM 9.-15.7.2023 

 

Suomen Tiilaaksossa eli Hämeenlinnassa pelataan heinäkuussa Euroopan Mestaruuksista, kun Tawast Golf isännöi Naisten joukkue Euroopan Mestaruuskilpailuja. Ensimmäiset kaksi päivää on varattu harjoitteluun ja kisaviikolla tiistaista alkaen käynnistyy varsinainen joukkueiden Euroopan Mestaruuskisa. Koko kilpailujakson ajan Tawast Golf on suljettu muilta pelaajilta. 

 

19 maata mukana 

 

Kilpailussa on mukana 19 maata ja maajoukkueissa on mukana kuusi pelaajaa. Kentällä siis nähdään liki 120 naisgolfin kärkipelaajaa Euroopasta. Suomen joukkueessa pelaa myös Tawast Golfin oma jäsen Oona Kuronen. Lisäksi Suomea edustaa joukkueessa pelaavat Koski-Golfin Krista Junkkari, Espoon Golfseuran Katri Bakker, Kanava Golf Vääksyn Anna Backman, Tahkon Golfseuran Henni Mustonen ja Etelä-Pohjanmaan Golfin Emilia Väistö ja varapelaaja Helsingin Golfklubin Camilla Järvelä. Joukkueen valmentajia ovat Pasi Purhonen ja Minea Blomqvist-Kakko.

 

Pelimuodot 

 

Kilpailussa kahtena ensimmäisenä pelipäivänä pelataan 36 reiän lyöntipelikarsinta ja näiden tulosten sekä sijoitusten perusteella joukkueet jaetaan lohkoihin. Kahdeksan parasta joukkuetta taistelevat mestaruudesta. Torstaista lauantaihin pelataan reikäpeli ja ratkaistaan loput sijoitukset. Kaikista sijoituksista pelataan loppuun saakka eli kaikkien maiden joukkueiden pelaajat ovat joka päivä kentällä. 

 

Lähde vapaaehtoiseksi toimitsijaksi 

 

Merkittävä kilpailu vaatii paljon niin kentältä, kuin sen järjestelijöiltäkin. Golfliiton ja kentän oman henkilökunnan lisäksi toivotaan runsaasti vapaaehtoisia eri tehtäviin. Vapaaehtoisille löytyy mitä moninaisimpia tehtäviä eli jokaiselle halukkaalle löytyy sopiva posti iän ja kunnon mukaan. Ja tietenkin, voit olla auttamassa järjestelyissä päivän tai koko viikon - täysin oman kalenterin mukaan. 

 

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi Tawast Golfin Caddiemasterille >> 

 

 

- Pekka Lyly -

  

Aulanko Golf tarjoaa päivittäin vaihtuvan lounaskattauksen lähiruoka -teemalla

Linna Golf tarjoaa laadukkaita A´la Carte kattauksia lähiruoka -teemalla

HaG tarjoaa Grilliruokaa ja pizzaa 

Tawast Golf tarjoaa päivittäin vaihtuvan lounaskattauksen lähiruoka -teemalla

Tiillaakson Golfkilpailut

AGK Hugo 18r 

40 €

HaG kilpailut

HaG 18 r 

49 €

TaWG kilpailut

Tiilaakson Greenfeet

AGK Hugo 18r 

40 €

HaG 9 r 

HaG 18 r 

49 €

TaWG 9 r 

Palveluksessasi

Tekemistä & Shoppailua perheelle

rentouttavat hotellit

Nauti jälkipelistä...
Hotellit kartalla >>

Info

31.000 metriä väylää

Suomen Tiilaakso on ehdottomasti Hämeenlinnassa, josta kertoo kauden lukemat tiivistettynä ja vauhti vain kiihtyy. Ja kentät 10 minuutin ajomatkan etäisyydellä toisistaan.

6

Golfkenttää

130.000

Golfkierrosta

85

Golfkilpailua

12.500

Pelaajaa