HÄMEENLINNA WEATHER

Suomen Tiilaakso on golfin keskus niin harrastajalle kuin kilpaa pelaavallekin.  

Kuusi kenttää, kuusi vaikeustasoa ja valtavasti mahdollisuuksia kokea golf lähellä ja myös nauttia Hämeen huippupalvelusta - Shoppailla, nautiskella ravintoloissa ja viihtyä koko perheen kanssa.

 

Seuraa uutisointia ja tiedät, missä ja milloin tapahtuu...

GolfNews

  

TaWG – Naisten joukkue EM 9.-15.7.2023 

 

Suomen Tiilaaksossa eli Hämeenlinnassa pelataan heinäkuussa Euroopan Mestaruuksista, kun Tawast Golf isännöi Naisten joukkue Euroopan Mestaruuskilpailuja. Ensimmäiset kaksi päivää on varattu harjoitteluun ja kisaviikolla tiistaista alkaen käynnistyy varsinainen joukkueiden Euroopan Mestaruuskisa. Koko kilpailujakson ajan Tawast Golf on suljettu muilta pelaajilta. 

 

19 maata mukana 

 

Kilpailussa on mukana 19 maata ja maajoukkueissa on mukana kuusi pelaajaa. Kentällä siis nähdään liki 120 naisgolfin kärkipelaajaa Euroopasta. Suomen joukkueessa pelaa myös Tawast Golfin oma jäsen Oona Kuronen. Lisäksi Suomea edustaa joukkueessa pelaavat Koski-Golfin Krista Junkkari, Espoon Golfseuran Katri Bakker, Kanava Golf Vääksyn Anna Backman, Tahkon Golfseuran Henni Mustonen ja Etelä-Pohjanmaan Golfin Emilia Väistö ja varapelaaja Helsingin Golfklubin Camilla Järvelä. Joukkueen valmentajia ovat Pasi Purhonen ja Minea Blomqvist-Kakko.

 

Pelimuodot 

 

Kilpailussa kahtena ensimmäisenä pelipäivänä pelataan 36 reiän lyöntipelikarsinta ja näiden tulosten sekä sijoitusten perusteella joukkueet jaetaan lohkoihin. Kahdeksan parasta joukkuetta taistelevat mestaruudesta. Torstaista lauantaihin pelataan reikäpeli ja ratkaistaan loput sijoitukset. Kaikista sijoituksista pelataan loppuun saakka eli kaikkien maiden joukkueiden pelaajat ovat joka päivä kentällä. 

 

Lähde vapaaehtoiseksi toimitsijaksi 

 

Merkittävä kilpailu vaatii paljon niin kentältä, kuin sen järjestelijöiltäkin. Golfliiton ja kentän oman henkilökunnan lisäksi toivotaan runsaasti vapaaehtoisia eri tehtäviin. Vapaaehtoisille löytyy mitä moninaisimpia tehtäviä eli jokaiselle halukkaalle löytyy sopiva posti iän ja kunnon mukaan. Ja tietenkin, voit olla auttamassa järjestelyissä päivän tai koko viikon - täysin oman kalenterin mukaan. 

 

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi Tawast Golfin Caddiemasterille >> 

 

 

- Pekka Lyly -

  

Golfin pariin edullisesti

 

Golf on varsin edullinen harrastus, kunhan perushankinnat on tehty, sillä välineet kestävät vuosia. Golfin pariin voi ja jopa kannattaa vihkiytyä mailojen perussetillä ja miksei, hankkimalla alkuun käytetyt välineet. "Muutamalla sataselle" pääsee hyvin alkuun.

 

Ja, jos pelataan Tiilaaksossa pelioikeudella, koko kauden pelit kierroksista riippumatta

esimerkiksi junioreille alk. 60€ koko kausi!

 

Tiilaakson 2023 Junioreiden

Pelioikeustarjoukset alk.60 € kausi!

Nyt on oikea aika aloittaa Golfharrastus ja käyttää hyödyksi Tiilaakson kenttien huimat pelioikeus-tarjoukset.

 

Greencard -kurssin suorittaneille luvassa on myös extraetuja eli tule mukaan upean harrastuksen pariin pienellä sijoituksella - upeita puitteita, haastavia tilanteita ja mukavia kavereita joka kentällä.

 

Tutustu pelioikeustarjouksiin ja huomaa, että Pelioikeudella

saat pelata niin paljon kuin haluat...

Tapahtumakalenteri 2023

 

Palveluksessasi

Parhaat Hotellit

Hotelli Vanajanlinna

     

Ei vielä tietoja...

     

rentouttavat hotellit

Nauti jälkipelistä...
Hotellit kartalla >>

Tekemistä & Shoppailua

Tutustu

31.000 metriä väylää

Suomen Tiilaakso on ehdottomasti Hämeenlinnassa, josta kertoo kauden lukemat tiivistettynä ja vauhti vain kiihtyy. Ja kentät 10 minuutin ajomatkan etäisyydellä toisistaan.

6

Golfkenttää

130.000

Golfkierrosta

85

Golfkilpailua

12.500

Pelaajaa