HÄMEENLINNA WEATHER

PÄÄKIRJOITUS

 

Puolustusvoimain Komentajat mailat

 

Kesäkuussa avasimme kyselyn "mistä golfvarusteet?" ja vastauksia tuli kaikkinensa 287 kappaletta ja vastausten jakaumaan pääset alla olevasta linkistä & vastaukset herättävät ajatuksia...

 

Mukavana muistona tuli mieleen, että aikoinaan hankin Puolustusvoimain Komentajalle järjestöjen läksiäislahjan eläkepäiville - täydellinen Gallaway -mailasetti ja mailojen varret vielä etukäteen ja salaa pidennettiin pitkälle upseerille sopivaksi. Salaa tarkoittaa sitä, että Komentajan kotikentän bägivarastoon "murtauduttiin" ja mitattiin mailat, jotta setti olisi heti käyttövalmis ja swingiin sovelias. Ja kaikkien osallisten lahjan antajien helpotukseksi Komentajan ilme oli hyvinkin mairea hänen mittaillessaan kultaisin tekstein koristeluja mailoja.

 

Lue kyselyn tulokset >>

 

Tiilaaksoterveisin,

 

Pekka Lyly

Suomen Tiilaakso

pekka@lyly.fi

Tiilaakson Golfopetus & valmennus

Ari Koski, Pro

J-P Peltomäki, Pro

Juha Hakulinen, Head Pro
Tapio Sillanpää, Pro

Hannu Kuussaari, Pro

Olli Tapola, Pro

Mikael Ketonen, Pro

GolfNews

Tiilaakso "WebArt.Fi 20.000 €" Open?


PGA-ammattilainen Sami Välimäki osoitti Tiilaaksossa selkeästi, että huiput kiinnostavat ja Tawast Golfin SM-kilpailuja oli seuraamassa varmasti ennätysyleisö Tiilaakson historiassa. Ja tietenkin maailman kärkigolfari kiinnostaa, mutta mikä on juurisyy?


Jos mennään minkä tahansa urheilun markkina-arvoon, niin eniten kerrotaan ja luetaan palkintorahoista. SM-kisoissa toki on palkintona erityisesti kansallinen kunnia, mutta seuraavalla tasolla maan sisäiset kilpailut eivät kiinnosta mediaa ja syy on raha & Golfliiton säännöt.


Golfin maailman lajiliiton amatöörisäännöt antavat rajat amatööriurheiluun ja esimerkkinä golfkilpailun voittajalle ei saa maksaa rahapalkintoa, mikä on noin 800 euroa suurempi tai pelaaja menettää amatööristatuksen - mitä ihmettä? Golf kansallisellakin huipputasolla on "kallis peli", jos halutaan maailman kärkeen ja tällainen liiton sääntö voitaisiin laittaa romukoppaan tai edes ajanmukaistaa. Tämä siksi, että nyt golfin nousevien nuorten kykyjen mahdollisuus kehittyä on oman perheen maksukyvyn varassa... ei taidon tai lahjakkuuden eli ei missään nimessä lahjaille tasa-arvoista.


Media todellakin seuraa menestyjiä ja media on myös tulevien maamme golfhuippujen elinehto ja kaikki maksaa. Esimerkkinä Hämeen Sanomat ei kirjoittanut sivuillaan sanaakaan itse pelistä Tawast Golfin SM-kisoista, mutta jos palkintorahaa olisi jaossa 20.000 euroa, olisi artikkeli ilmestynyt verkkolehteen liki jokaisen avauksen jälkeen ja todellakin, uutista luettaisiin.


Tiilaakson golfkenttien tulee olla jälleen tiennäyttäjiä ja tehdä kilpailu, jota seurataan Tiilaaksossa ja myös kansallisessa mediassa ja sen kulmakivi on vain raha. Luodaan Tiilaakson Open-kilpailu, jossa pelataan yksi kierros Tiilaakson jokaisella kentällä ja finaali yhdellä & voittaja kuittaa tasapuolisesti niin naisten, kuin miestenkin sarjoissa 6x800 €, kakkonen 6x600 € ja kolmonen 6x400 €. Ja mikä tärkeintä, kilpailuun voisi osallistua vain Tiilaakson golfseuran jäsen.


Ja, jos Tiilaakson golfkentät päättävät olla taas golfin yhdessä tiennäyttäjiä, lupaan hommata 20K - Päätös on nyt vain Tiilaakson golfseuroilla!

 

Tiilaaksoterveisin,

 

Pekka Lyly

pekka@lyly.fi

 

Palvelun tarjoaa golfareille ja kentille ilmaiseksi WebArt.Fi

 

 

 

Aulanko Golf tarjoaa päivittäin vaihtuvan lounaskattauksen lähiruoka -teemalla

Linna Golf tarjoaa laadukkaita A´la Carte kattauksia lähiruoka -teemalla

HaG tarjoaa Grilliruokaa ja pizzaa 

Tawast Golf tarjoaa päivittäin vaihtuvan lounaskattauksen lähiruoka -teemalla

Tiillaakson Golfkilpailut

AGK Hugo 18r 

40 €

HaG kilpailut

HaG 18 r 

49 €

TaWG kilpailut

Tiilaakson Greenfeet

AGK Hugo 18r 

40 €

HaG 9 r 

HaG 18 r 

49 €

TaWG 9 r 

Palveluksessasi

Tekemistä & Shoppailua perheelle

rentouttavat hotellit

Nauti jälkipelistä...
Hotellit kartalla >>

Info

31.000 metriä väylää

Suomen Tiilaakso on ehdottomasti Hämeenlinnassa, josta kertoo kauden lukemat tiivistettynä ja vauhti vain kiihtyy. Ja kentät 10 minuutin ajomatkan etäisyydellä toisistaan.

6

Golfkenttää

130.000

Golfkierrosta

85

Golfkilpailua

12.500

Pelaajaa