HÄMEENLINNA WEATHER

Tiilaakso.Fi -palvelun tarjoaa kaikille kentille ja golfareille ilmaiseksi WebArt.Fi >>

GolfNews

  

Suomentiilaakso.Fi kärkenä Kanta-Hämeen digimarkkinointiin!

 

Suomentiilaakso.Fi on tulevaisuuden matkailun- ja yritystoiminnan vetovoimamarkkinoinnin pioneeri ja esimerkki, kun luodaan Kanta-Hämeen laaja ja synerginen netsivustojen kokonaisuus. WebArt.Fi toteuttaa Hämeen kattavan markkinointisivustojen kokonaisuuden, kukin pitäjä omille sivustoilleen, ja yhdistää nämä optimoinnin & sisällöntuotannon automaationa jatkuvaksi uutisvirraksi.


Hameenlinnaan.fi, Janakkalaan.fi, Forssaan.fi, Tuulos.fi etc etc - Digimarkkinoinnissa tulee luoda laajoja kokonaisuuksia, jotka toimivat yhdessä saman päämäärän eteen. Ja nyt valjastetaan niin suomentiilaakso.fi, kuin tuulos.fi tai janakkalaan.fi ensinnä omiksi sivustoikseen ja sittemmin data kerätään yhteen pääsivustoon, jolloin diginäkyvyys kaikille on ei 10-kertainen vaan enemmän.

 

Suomentiilaakso.fi -sivusto tulee olemaan Kanta-Hämeen matkailu- ja yritysmarkkinoinnin pioneeri ja merkittävä esimerkki, kun Kanta-Hämeen kattava markkinointi ottaa ensiaskeleet ja ensimmäinen sivusto julkaistaan - Hameenlinnaan.fi sivusto julkaistaan jo ennen kesää. Näin Tiilaakso kaikessa aktiivisuudessaan ja yhteisöllisyydessään näyttää pitäjien mahdollisuudet tulevaisuuden markkinoinnin haasteissa ajatuksella "jonkun tulee aina olla ensimmäinen".

 

Tiilaaksoterveisin, Pekka Lyly

 

LUE LISÄÄ

 

Suomentiilaakso.fi - Tuulos.fi - Busdigi.fi - Webart.fi

 

PALVELUN TUOTTAA WEBART.FI

 

 

        

Golfin pariin edullisesti

 

Golf on varsin edullinen harrastus, kunhan perushankinnat on tehty, sillä välineet kestävät vuosia. Golfin pariin voi ja jopa kannattaa vihkiytyä mailojen perussetillä ja miksei, hankkimalla alkuun käytetyt välineet. "Muutamalla sataselle" pääsee hyvin alkuun.

 

Ja, jos pelataan Tiilaaksossa pelioikeudella, koko kauden pelit kierroksista riippumatta

esimerkiksi junioreille alk. 60€ koko kausi!

 

Tapahtumakalenteri 2024

 

Palveluksessasi

Parhaat Hotellit

rentouttavat hotellit

Nauti jälkipelistä...
Hotellit kartalla >>

Tekemistä & Shoppailua

Tutustu

31.000 metriä väylää

Suomen Tiilaakso on ehdottomasti Hämeenlinnassa, josta kertoo kauden lukemat tiivistettynä ja vauhti vain kiihtyy. Ja kentät 10 minuutin ajomatkan etäisyydellä toisistaan.

6

Golfkenttää

130.000

Golfkierrosta

85

Golfkilpailua

12.500

Pelaajaa