HÄMEENLINNA WEATHER

PÄÄKIRJOITUS

 

Puolustusvoimain Komentajat mailat

 

Kesäkuussa avasimme kyselyn "mistä golfvarusteet?" ja vastauksia tuli kaikkinensa 287 kappaletta ja vastausten jakaumaan pääset alla olevasta linkistä & vastaukset herättävät ajatuksia...

 

Mukavana muistona tuli mieleen, että aikoinaan hankin Puolustusvoimain Komentajalle järjestöjen läksiäislahjan eläkepäiville - täydellinen Gallaway -mailasetti ja mailojen varret vielä etukäteen ja salaa pidennettiin pitkälle upseerille sopivaksi. Salaa tarkoittaa sitä, että Komentajan kotikentän bägivarastoon "murtauduttiin" ja mitattiin mailat, jotta setti olisi heti käyttövalmis ja swingiin sovelias. Ja kaikkien osallisten lahjan antajien helpotukseksi Komentajan ilme oli hyvinkin mairea hänen mittaillessaan kultaisin tekstein koristeluja mailoja.

 

Lue kyselyn tulokset >>

 

Tiilaaksoterveisin,

 

Pekka Lyly

Suomen Tiilaakso

pekka@lyly.fi

Tiilaakson Golfopetus & valmennus

Ari Koski, Pro

J-P Peltomäki, Pro

Juha Hakulinen, Head Pro
Tapio Sillanpää, Pro

Hannu Kuussaari, Pro

Olli Tapola, Pro

Mikael Ketonen, Pro

GolfNews

Golgopettaja ”Pro” on PGA-ammattilainen

 

Suomen golfopettajat eli Pro:t kokosivat voimansa vuonna 1985 ja perustivat Suomen PGA järjestön (Professional Golfers Association), jonka jälkeen suomalainen golfopetus vuosi toisensa jälkeen on ollut maailman golfopetuksen kärjessä. Tämä käynnisti edelleen vuosittain kehittyvän laadukkaan golfopetuksen, jossa nykyään pelaaja ja ihminen on keskiössä omine puutteineen ja voimavaroineen – jokainen ihminen on erilainen ja omaa erilaiset kyvyt & mahdollisuudet harrastaa oman kehon ja mielen mukaisesti.

 

Suomen PGA on varsin tuntematon järjestö, mutta kaikessa hiljaisuudessaan tehnyt uraauurtavaa työtä neljä vuosikymmentä golfopetuksen ja harrastuksen voimaantumisen kulmakivinä tuoden golfharrasteen kaiken kansan peliksi – ja tästä me kaikki golfarit voimme antaa kunnioittavan kiitoksen.

 

Suomen PGA on myös maamme golfin ammattilaisten etujärjestö eli maamme Pro:t ovat olleet jokaisen golfammattilaisen taustalla ja sikäli siivittäneet alkuun maamme jokaisen maailmaa enemmän tai vähemmän kiertävän golfammattilaisen uraa. PGA:ssa on jäseninä myös noin 40 maamme golfammattilaista.

 

Golfopetus ja Green Cardin suorittaminen on elänyt ajassa ja nykyään Green Cardin eli oikeuden pelata golfkentillä saa päivässä. Enää Green Cardin suorittamisessa ei mitata lyönnin pituutta tai puttien osumistarkkuutta, vaan ennemminkin jälleen ”ihminen edellä” annetaan perusteet sujuvaan peliin muut kentällä olijat huomioiden eli samalla teemalla, kuten itse aikoinaan golfin aloitin ”kahdeksan lyöntiä väylällä ja pallo taskuun”.

 

Mikäli golfharrastukseen haluaa parempaa tulosta ja peliin kiihkeämpää rytmiä, on Golf Pro oikea osoite meille kaikille. Tiilaakson Pro:t ovat opetuksen huippuammattilaisia ja muutama yksityistunti tai seuran Pro:n opetustilaisuus pidetään pallon kantamaa todella paljon.

 

Kokosimme Tiilaakson Golf Pro:t etusivulle omaksi osiokseen eli voit helposti ottaa yhteyttä – paranna siis peliä - Tiilaakson Pro:t >>

 

Tiilaaksoterveisin,

 

Pekka Lyly

Suomen Tiilaakso

pekka@lyly.fi

 

Palvelun tarjoaa golfareille ja kentille ilmaiseksi WebArt.Fi

 

 

Aulanko Golf tarjoaa päivittäin vaihtuvan lounaskattauksen lähiruoka -teemalla

Linna Golf tarjoaa laadukkaita A´la Carte kattauksia lähiruoka -teemalla

HaG tarjoaa Grilliruokaa ja pizzaa 

Tawast Golf tarjoaa päivittäin vaihtuvan lounaskattauksen lähiruoka -teemalla

Tiillaakson Golfkilpailut

AGK Hugo 18r 

40 €

HaG kilpailut

HaG 18 r 

49 €

TaWG kilpailut

Tiilaakson Greenfeet

AGK Hugo 18r 

40 €

HaG 9 r 

HaG 18 r 

49 €

TaWG 9 r 

Palveluksessasi

Tekemistä & Shoppailua perheelle

rentouttavat hotellit

Nauti jälkipelistä...
Hotellit kartalla >>

Info

31.000 metriä väylää

Suomen Tiilaakso on ehdottomasti Hämeenlinnassa, josta kertoo kauden lukemat tiivistettynä ja vauhti vain kiihtyy. Ja kentät 10 minuutin ajomatkan etäisyydellä toisistaan.

6

Golfkenttää

130.000

Golfkierrosta

85

Golfkilpailua

12.500

Pelaajaa