HÄMEENLINNA WEATHER

Sivustoa päivitetään kesään eli sivusto ei toimi kaikilta

osin oikein - virheitä eri selainten näkymissä & vanhaa dataa...

GolfNews

 

SUOMEN SUURIN GOLFTOIMIJA GOGOLF-KONSERNI KONKURSSIIN

 

Maamme suurin golfalan toimija GoGolf -konserni hakeutuu konkurssiin. Konkurssiin hakeutuvat emoyhtiö GoGolf Oyj, GoGolf Finland Oy ja Golf Sky Oy. Konkurssilla on merkittäviä vaikutuksia erityisesti pääkaupunkiseudun golfharrasteelle sillä GoGolfin omistuksessa on useita golfkenttiä, joiden toimintaa vähintään reivataan tavalla tai toisella talven aikana. Konkurssin vaikutuspiirissä ovat Kurk Golf, Hirvensalo Golf, GoGolf Isosaari, Vuosaari Golf, Peuramaa Golf ja St. Laurence Golf.

 

Koronan aikana golf oli yksi harvoista harrasteista, jota saattoi harrastaa vailla suurempia rajoituksia. Tällöin kentillä koettiin suurelta osin "täynnä" -ilmiöitä, jolloin kentälle ei vain saanut aikoja. Sittemmin maan taloushuolet, koronnostot, kuin myös Euroopan sotatila ovat saaneet ihmiset varovaiseksi ja golfkenttien käyttöaste on laskenut.

 

Suomen Tiilaaksossa Hämeenlinnassa kenttien kesä 2023 oli kuitenkin varsin hyvä ja työntäyteinen ja voidaan arvioida, että kohtuu hyvässä kunnossa kaikki Tiilaakson kentät lähtevät suunnittelemaan ensi kautta. GoGolfin konkurssi, massiivisesta laajuudestaan huolimatta, ei juurikaan näy Tiilaakson kentillä, kuin ehkäpä tulevaisuudessa vain lisäpelaajina kentillä.

 

On myös jo monin paikoin uutisoitu, että Tiilaakson kentillä on isojakin suunnitelmia toiminnan kehittämiseen, joista yhtenä esimerkkinä voidaan esiin nostaa Linna Golfin huvilahanke, johon viimeaikoina on tehty Hämeenlinnan kaupungin kanssa merkittävä maakauppa.

 

Lue Golfpiste -artikkeli tästä >>

 

Pekka Lyly
Suomen Tiilaakso

 

     

Palvelun sponsoroi WebArt.Fi >>

 

 

 

    

Golfin pariin edullisesti

 

Golf on varsin edullinen harrastus, kunhan perushankinnat on tehty, sillä välineet kestävät vuosia. Golfin pariin voi ja jopa kannattaa vihkiytyä mailojen perussetillä ja miksei, hankkimalla alkuun käytetyt välineet. "Muutamalla sataselle" pääsee hyvin alkuun.

 

Ja, jos pelataan Tiilaaksossa pelioikeudella, koko kauden pelit kierroksista riippumatta

esimerkiksi junioreille alk. 60€ koko kausi!

 

Tapahtumakalenteri 2023

 

Palveluksessasi

Parhaat Hotellit

rentouttavat hotellit

Nauti jälkipelistä...
Hotellit kartalla >>

Tekemistä & Shoppailua

Tutustu

31.000 metriä väylää

Suomen Tiilaakso on ehdottomasti Hämeenlinnassa, josta kertoo kauden lukemat tiivistettynä ja vauhti vain kiihtyy. Ja kentät 10 minuutin ajomatkan etäisyydellä toisistaan.

6

Golfkenttää

130.000

Golfkierrosta

85

Golfkilpailua

12.500

Pelaajaa